Over ons

Vraag het zijn directe omgeving en ze zullen hem allemaal omschrijven als een echt buitenmens. Volgens diezelfde omgeving is het dan ook niet gek dat Arjan Faber (1976) in de rietdekkersbranche terechtgekomen is. Hij startte in 1995 letterlijk en figuurlijk onderaan de ladder. Vanaf die plek maakte hij zich het ambacht stap voor stap meester. Inmiddels heeft hij bijna 20 jaar ervaring met deze eeuwenoude, maar nog steeds zeer populaire vorm van dakbedekking.

Naast het aanbrengen van compleet nieuwe daken is Faber Rietdekkersbedrijf ook gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van uw dak. Renovatie of onderhoud, denk bijvoorbeeld aan mos- en algenbestrijding, kan uw rieten dak een compleet nieuwe uitstraling geven.

Arjan en zijn team werken uiteraard met de beste materialen om zo hoogstaande kwaliteit te kunnen garanderen. Bent u benieuwd naar de projecten van Faber Rietdekkersbedrijf? Neem dan eens een kijkje in onze portfolio. Heeft u vragen of bent u op zoek naar aanvullende en vrijblijvende informatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.